Mikroskopisk Levande Blodanalys                             

                               

omgående svar på Ditt hälsotillstånd och på vad som pågår i Din kropp!

 


Vad är Levande Blodanalys?

Levande Blodanalys är en unik hälsokontroll som ger en tydlig bild på Hur Du mår. Den visar Din inre miljö och om Du har obalanser i kroppen. Genom att behandla dessa obalanser har vi stor möjlighet att förebygga uppkomsten av sjukdomar.


Hur görs en blodanalys?

En droppe blod från ett finger analyseras i ett speciellt mikroskop med mörkfält. På en bildskärm som är ansluten till mikroskopet kan vi tillsammans studera blodbilden och jag förklarar för Dig vad vi ser.

Levande blodanalys är det enda sättet att se hur blodet faktiskt beter sig inne i våra ådror.

            

 

Vad kan vi se i blodet?

 • Kvalitet på röda blodkroppar (form, storlek och färg)
 • Aktivitetsnivån på immunförsvaret (vita blodkroppar)
 • pH-nivå och konsekvenser för kroppen
 • (I försurad miljö trivs sjukdomsframkallande organismer såsom bakterier, parasiter och svamp.)
 • Mag-tarmproblem
 • Nedsatt leverfunktion
 • Candida (svampinfektion)
 • Bakterier
 • Urinsyrakristaller, kolesterol och blodsocker
 • Näringsbrister, tex. brist på vit. B-12 och folsyra
 • Riskfaktor för blodproppar
 • Skador av fria radikaler, mm

            


Blodets uppgifter!

Blodet har många viktiga funktioner bl.a. transport av syre, näring och hormoner, samt transportera bort restprodukter, reglera pH-värdet och utgör dessutom kroppens immunförsvar. Blodet cirkulerar genom hela kroppen under 60-90 sek. och passerar då hjärta, hjääna, ögon, mage osv.


Vad kan vi se i en droppe?

I blodet kan man se tecken på stress på olika organ såsom: lever, njurar, hjärta, lungor, samt blodcirkulation, eventuella allergier och hur matsmältningen fungerar, etc.

            


Levande Blodanalys för Vem?

Levande Blodanalys är inte bara till för de som har hälsoproblem, utan för alla som bryr sig om sin hälsa och välbefinnande, det är även lämpligt för barn.

Friska människor kan ha nytta av Levande Blodanalys eftersom den visar risken för vissa sjukdomar.

Är Du redan sjuk eller har någon kronisk sjukdom, så har Du också stor nytta av Levande Blodanalys. Du får genom detta insikt och förståelse för orsaken till din sjukdom och kan på så sätt genomföra lämpliga åtgärder i form av förändring i kost och livsstil. Du kan även få reda på erforderliga kosttillskott i form av vitaminer och mineraler.

Blodet återspeglar Ditt hälsotillstånd!

Ex. En person vaknar inte plötsligt upp en morgon med gikt eller diabetes. Utan sjukdomen uppträder som stress i blodet år innan och visar sig som symptom i kroppen. Därför är Levande Blodanalys unikt genom sin förmåga att upptäcka risker för sjukdomar mycket tidigt.

Genom Levande Blodanalys erhålles tidigt upptäckt av riskerna för hjärt- och kärlsjukdomar!

 

 

Bilden visar ansamling av trombocyter. De är mycket större än röda blodkroppar och blockerar kapillärer. De ljusa punkterna som syns på bilden, är Candida. Människor med Candida infektion behöver omgående någon form av behandling.

 

 

 

Bilden visar hur de röda blodkropparna har klumpats ihop vilket medför försämrad transport av syre framförallt i de små kapillärerna. I plasman syns fibrintrådar. Finns det mycket sådana ökar risken för blodpropp. Fibrintrådar indikerar också en dålig cirkulation i hela kroppen.

 

 

Behandling

 

Efter genomförd blodanalys och vad som då visar sig, får Du råd av mig för att vid behov stabilisera kroppens pH-balans genom lämplig kost, motion och utrensningsprogram, samt eventuella näringstillskott för att kunna må bättre.

Hur ofta bör man göra blodanalys?

Vid normal hälsokontroll är det lämpligt 1-2 ggr/år.

Vid upptäckt av brister och vid behov av behandling bör blodanalys göras 1-2 månader efter första analysen för att se förändring och eventuellt behov av justering för att nå ett normalt hälsotillstånd och välbefinnande.

Bättre att förebygga, än att bota!

 

Syra/basbalans, pH-värde

Levande blodanalys avslöjar i ett tidigt skede risken för försurning och följdverkningar av detta!

För mycket intag av socker, läsk, kött, mjölkprodukter och dylikt i kombination med för litet intag av basisk föda såsom grönsaker och vissa frukter ger obalans i kroppen i form av försurning.

Långvarigt intag av syrabildande mat gör att kroppen har svårt att neutralisera syran och kan leda till att syra lagras i bindvävnaden, i lederna och att kalk tas från skelettet och bikarbonat från blodet. Vilket kan förorsaka sjukdomar som diabetes, hjärt-kärlsjukdomar, för tidigt åldrande, mm.

De nålvassa kristallerna ger upphov till smärtsamma åkommor som gikt, nackspärr, muskelsmärtor.

I försurad miljö trivs sjukdomsframkallande organismer som bakterier, parasiter, svamp och virus.

Urinsyrakristaller i blodet

Bakterier och parasiter finns överallt omkring oss och våra livsmedel innehåller naturligt vissa av dessa mikroorganismer. En del mikroorganismer producerar giftiga ämnen som man blir sjuk av, tex illamående och matsmältningsproblem, trötthet, värk i leder, muskler och huvudvärk mm. De flesta av oss får små skador i våra tarmar då och då. Genom de små såren kan äggen, som är mikroskopiska, gå in i blodbanan (andra parasitägg kommer in i blodbanan på samma sätt).

Obs! Levande Blodanalys är ingen medicinsk test  utan svaret på Ditt hälsotillstånd!

 

Praktikfall: Levande Blodanalys och Reiki

Positiv effekt av Reiki mot tjokt blod förorsakat av stress!

 

 Läs mer

Friskvårdskuponger logotype

 

Friskvårdschecken logotype