Välkommen till Bromsplans Friskvårdssalong i Örebro !

Hej. Jag heter Larysa Gustafson och det är jag som driver Bromsplans Friskvårdssalong. Jag är diplomerad medicinsk massör, kostrådgivare och terapeut alternativ medicin, samt Reiki Master och Kundalini Reiki Master .

Jag är utbildad till medicinsk massör i Ukraina sedan 1994 och där jobbade jag som massör på sjukhus bl.a. med neurologiska patienter och med egen verksamhet.

Jag kom till Sverige i januari 2003 och har jobbat i Stockholm ca 10 år. Jag har slutat i Stockholm och startade Bromsplans Friskvårdssalong i Örebro i december 2012.

I Sverige har jag utbildat mig till kostrådgivare och terapeut alternativ medicin, samt studerat näringfysiologi och matsmältning. Jag har också lärt mig Mikroskopisk Levande Blodanalys, Kinesiologi och Iris-Sklerdiagnostik, då jag är mycket intresserad av människors hälsa och vällevnad samt kopplingen mellan miljö, mat och sjukdom. Jag är också Reiki Master och Kundalini Reiki Master.

Healing

Healing kom till mig början av 90-talet. Det kom plötslig… Jag var hemma och plötslig såg jag massor av stjärnor, precis som i natthimlen, runt omkring mig (eller som i ett planetarium). Jag kunde inte röra på mig så fantastiskt var det. Jag blundade – samma bild. Stjärnorna var levande, de rörde på sig och fyllde hela rummet…

Jag fick många ”healing redskap” som tex Violett Flamman… och … jag började att heala...

Nu har jag möjlighet att jobba med det jag önskar....


 

Adress:

Bromsgatan 1B

703 66 Örebro

tel. 070 25 27 584

e-post: info@larysashalsoterapi.se

 

Friskvårdskuponger logotype

 

 

           Friskvårdschecken logotype