Massagekurser för hemmabruk

 

Självmassage är en metod som helt enkelt går ut på att utföra massage på sig själv. Det består av enkla grepp vars syften är att ge avslappning, släppa spänningar i rygg, nacke och axlar och även cellulit reducerande, mm.

Honungsmassage

Mycket effektivt mot celluliter och smärta

Honungsmassage rekommenderas att göra minst 15 gånger för att nå bästa resultat och det är viktigt att göra det varje dag under den första veckan och därefter varannan dag, under en månad. Det beror på att gifter och fett stiger upp från de djupa musklerna, områden rengöras, och man måste ge dem tid för detta, då effekten blir starkare och mer synlig än vid bara en massage. Huden förbättras, den blir fastare och slätare/silkeslen.

Metoden kan användas på hela kroppen, även ansiktet.

Läs mer om honungsmassage

Under kursen får du lära dig två tekniker som kallas mjuka och hårda, samt hur man utför massage. Vidare områden där du inte får massera, mm.

Tid: 2 timmar

Kostnad: 1100 kr per person, 1 deltagare


Koppningsmassage

Mycket effektivt mot celluliter och smärta

Koppningsmassage är en djupgående metod som lindrar eller tar bort smärta i muskler och leder, rensar kroppen från slaggprodukter, aktiverar lymfcirkulationen, ökar blodgenomströmningen i hela kroppen, stimulerar hormonproduktion, stärker immunförsvaret, minskar celluliter, mjukar ärr, mm.

Metoden kan användas på hela kroppen, även ansiktet.

Läs mer om koppningsmassage

Tid: 2 timmar

Kostnad: 1100 kr per person, 1 deltagare


Klassisk/Aromamassage

 

Massagekurs för par som vill lära sig att massera sig själv och/eller varandra i förebyggande och avslappnande syfte.

Kursen är 95 % pratisk och ni får lära er olika grepp för rygg och nacke.  Ni får också lära er när det är bra med massage, när man ska undvika att massera och vad som händer i kroppen under massagen.

Tid: 3 timmar

Kostnad: 1.750 kr per par

 


Reiki Healing

 

Reiki healing är en friskvårdsmetod som kan lindra och motverka stressymptom, balansera kropp och själ, lösa upp blockeringar och spänningar, mm. Lär dig att ge healing till dig själv, din familj och andra.

Läs mer o Reiki behandling

Läs mer o Reiki kurser

 


Friskvårdskuponger logotype

 

 Friskvårdschecken logotype