Mikroskopisk Levande Blodanalys - omgående svar på Ditt hälsotillstånd och på vad som pågår i Din kropp!

 

 

 

Reikis positiva effekt  mot stress!

 

 

Levande blodanalys är det enda sättet att se hur blodet faktiskt beter sig inne i våra ådror. En droppe blod från ett finger analyseras i ett speciellt mikroskop med mörkt fält.

Blodet har många viktiga funktioner bl.a. transport av syre, näring och hormoner, samt transportera bort restprodukter, reglera pH-värdet och utgör dessutom kroppens immunförsvar.         Läs mer

Blodanalys före Reiki

 

Kund A kom till mig för att få råd beträffande sitt hälsotillstånd genom att göra levande blodanalys, för att hon inte mått bra under lång tid, deprimerad, grät ofta, hade ont i magen, kunde inte gå ner i vikt trots att hon tränar och använde olika utrensade program. Hon berättade också att hon var stressad och deprimerad sedan flera månader pga. att hennes mammas dött.

 

 

När jag kollade hennes blod i mikroskopet så var det omöjligt att analysera för att blodet visade sig vara för tjockt, dvs röda blodkroppar klumpade ihop sig.

Det gick inte dela isär dem när jag skakade försiktig på preparatet. Då förstod jag att hon hade mest känslomässiga problem och satt fast i sin sorg efter mammans död. Jag erbjöd henne Reiki behandling och helande meditationen för att bearbeta bort sorgen.

 

  Blodanalys efter Reiki

 

Drygt en timme efter Reiki behandlingen och helande meditationen tog jag åter en droppe av hennes blod. Då fick vi se en helt annan bild. Röda blodkropparna delades och simmade fritt i plasman.

 

 

 

 

Efter Reiki blev hon så lugn och avkopplad, hennes ansikte lyste och hon log hela tiden.

Hon sa till mig att hon inte känt sig så bra under ett par års tid.

 

 

Vi träffades igen c:a en vecka efter den första behandlingen. Hon var pigg och glad, samt inte deprimerad mer och mindre stressad.


Stress är en försvarsreaktion hos människan, som ett alarmsystem. Kroppen reagerar med ökad puls, förhöjt blodtryck och häftigare andning. Musklerna blir spända och immunförsvaret aktiveras som ett resultat av att stresshormoner, bland annat adrenalin, pumpas ut.

Om stressen blir långvarig kan kroppen ta skada, vi blir sjuka. Därför är det viktigt att vi tar  oss tid för att varva ner och för att kunna återhämta oss, efter till exempel några extra stressiga veckor, så klarar kroppen av att hantera den tillfälliga påfrestningen. Just regelbunden återhämtning är viktig och skyddar mot negativa effekter av stress.

 

Långvarig stress har allvarliga och skadliga effekter på alla organ- och kärlsystem i kroppen, bl.a. ökar risken för hjärtsjukdomar, åderförfettning, diabetes, depression, infektioner, mm. Orsaken ligger i att stress leder till utsöndring av många typer av stresshormoner som har förmågan att via blod-hjärnbarriären nå känsliga strukturer i hjärnan.

 

Orsaker: smärta, nedkylning, rädsla, sorg, mm.

Vanliga stressymptom: dålig sömn, trötthet på dagen (även när man har sovit längre), magbesvär, yrsel, hjärtklappning, spänningshuvudsvärk, muskelvärk, blir lätt irriterad och otålig över småsaker, svårt att upprätthålla koncentrationen, sämre minne, glömmer lättare bort saker, svårigheter att ta beslut och lösa problem, och känslomässig labilitet där känslorna skiftar snabbt – eller att man tvärtom känner sig känslomässigt avtrubbad.


Polycytemi - för mycket röda blodkroppar i blodet.  

Man kan få för många blodkroppar i blodet, om man blir uttorkad . Det kan bero på att man druckit för lite eller att man tar vätskedrivande medicin. Egentligen är orsaken att vätskan som blodkropparna flyter i har minskat i förhållande till antalet blodkroppar.

Ofta märker man inte att man har polycytemi, men om man har symtom kan man

  • få huvudvärk och yrsel
  • ha synrubbningar och öronsusningar
  • få klåda efter att man har duschat eller badat varmt

Vid polycytemi behandlas den orsak som ligger bakom. Exempelvis kan man behöva få dropp om man har blivit uttorkad. Om man har en sjukdom som påverkar syresättningen av blodet är det viktigt att sluta röka.

Läs mer: http://www.1177.se/Orebrolan/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Polycytemi---for-manga-roda-blodkroppar-i-blodet/"


Friskvårdskuponger logotype

 

Friskvårdschecken logotype